Florador is een dynamisch Europees bedrijf dat bloemen importeert uit Zuid-Amerika en Nederland.Bloemen zijn ons ding. Daarom specialiseren we ons bij Florador in de distributie van elitebloemen uit Colombia, Ecuador en Nederland.

En omdat we weten dat in de bloemenbranche de grootte er wel degelijk toe doet, werken we samen met plantages waar het klimaat, de hoogte en de geografische ligging de ideale omstandigheden bieden voor het telen van hoogwaardige bloemen met optimale steel- en knopmaten voor de meest veeleisende markten gedurende het hele jaar.

We hebben een logistiek systeem ontworpen waarmee we volledige garanties voor levering in drie dagen kunnen bieden, waarbij de frisheid van de bloem behouden blijft en de schoonheid ervan behouden blijft voor bloemengroothandelaren over de hele wereld.

.

Onze toewijding is het aanbieden van een vers en duurzaam product. En omdat we weten dat onze delicate producten een zorgvuldige behandeling vereisen, passen we de meest veeleisende kwaliteitscontroles toe gedurende het hele distributieproces, waarbij we altijd de koude keten respecteren, van de oogst van de bloem tot de levering ervan.

Florador heeft een dynamisch team dat zich richt op het bieden van een flexibele service met de capaciteit om elk volume aan te nemen en de hoogste kwaliteit van de mooiste bloemen ter wereld te garanderen.


Barcelona

Sardenya 229, Ático 2a
Spanje, Barcelona – 08013
Ga naar kaart →

Brussels

56 av Guillaume Crock
België, Brussel – 1160
Ga naar kaart →

Tel

+34 606 955 934

Skype

sbrouns

Verkoop

steven@florador.be
angelica@florador.be